Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Muzika

Promocija albuma benda Buč Kesidi u Feedback-u

Lea Vučković 13.11.2019. Komentari

Bend Buč Kesidi nastupiće 6. decembra u klubu Feedback, a kao podrška na sceni će im se pridružiti beogradski gotik post-pank trio Sitzpinker. Početak nastupa zakazan je za 22 časa.

Foto: Sofija Modošanov; Ivana Tešić

Buč Kesidi je levoruki elektro disko indi rok duo iz Pančeva, čiji su najpoznatiji singlovi Nema ljubavi u klubu, Đuskanje ne pomaže i TIHO. Neki od njihovih najznačajnijih nastupa su na Mejn stejdžu Exit festivala, kao i na Belgrade Beer Fest-u. Osim toga, bili su nominovani za nagradu Milan Mladenović. Ovoj listi pridružiće se i budući nastup u Holandiji na čuvenom festivalu Eurosonic, na kome će januara 2020. godine zajedno sa prijateljima iz benda Ljubičice predstavljati Srbiju. 

Niška publika će u klubu Feedback ovog decembra imati priliku da prisustvuje promociji njihovog drugog studijskog albuma. Album izlazi 21. novembra, dok se spot pesme Subota, koja će ga najaviti, očekuje sredinom novembra, tik pre objavljivanja samog albuma.

Karte su u pretprodaji u Vintage shop-u i Galileo Tours-u po ceni od 400 dinara, dok će na ulazu na dan koncerta koštati 500 dinara

Buč Kesidi,feedback,rok,muzika,nastup,zabava i muzika,album,zabava,promocija,klub,Niš,bend,pesme,muzičari,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.