Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Muzika

Gde u provod ove nedelje?

Tamara Radovanović 23.10.2019. Komentari

Ove sedmice u našem gradu kvalitetan provod i zabavu možete potražiti u pivnicama Dve krigle i Labeerint, klubovima Feedback, Black Stage i Gama, kao i u barovima Saloon i Truba.

Foto: www.hendersonparkinn.com

Karaoke u Labeerint-u biće održane 23. oktobra u 21 čas, a pobednik u finalu, na osnovu glasova publike i žirija, osvojiće 10.000 dinara. Takmičarski duh obeležiće i 24. oktobar u klubu Gama, gde će u 20 časova biti održan jedan od 12 kvizova u ciklusu, iz kojih će se tri najbolje ekipe plasirati u finale. Kviz obuhvata opšte znanje, geografiju, književnost, mozgalice, istoriju, oblast večeri, sport, film i muziku. Za pobednike su obezbeđene medalje i knjige. Ekipa koja osvoji oblast večeri dobija porodičnu picu, dok treća nagrada podrazumeva turu pića za celu ekipu. Potrebno je prijaviti ekipu od tri, četiri člana ili pet članova putem broja telefona 069/1000-600.

GTA San Andreas žurka vratiće vas u rane devedesete ukoliko 25. oktobra u 21.30 posetite Labeerint, dok će u to vreme u pivnici Dve krigle početi nastup benda Kontrast. Nešto kasnije, u 23 časa nastupiće sastav Straight Jackin u klubu Feedback. Iste večeri od 22.30 ljubitelji džeza moći će da se opuste uz makedonsku grupu Bramha Trio u kafeu Truba. Prvog dana vikenda u 22 časa u ovom kafeu nastupiće i di-džej Funky Junkie uz zvuke originalnih i editovanih izdanja disko muzike. U Dve krigle će 26. oktobra u 21 čas nastupiti akustični trio Dionis Bend, a jedan sat kasnije u Saloon-u imaćete priliku da se vratite u vreme mp3 plejera, diskova i čuvenih hitova Eminema, 50 Cent-a, Gorillaz-a, Britni Spirs i mnogih drugih.

Pred sam početak nove radne nedelje, 27. oktobra u klubu Black Stage veče će biti u znaku metal muzike, pošto su zakazani nastupi francuskog sastava Metral i bugarskog sastava Rampart. Početak je u 20 časova, a rezervacije se obavljaju preko broja telefona 064/1166-348.

Želimo vam lep provod!

muzika,zabava,zabava i muzika,mladi,studenti,Niš,Grad,izlazak,provod,petak,subota,nedelja,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.