Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Muzika

Gde izaći poslednjih letnjih večeri?

Tamara Radovanović 18.9.2019. Komentari

Pauzu u spremanju ispita i jurenju uslova ovog vikenda možete iskoristiti za kvalitetan provod i zabavu u pivnici Labeerint, klubovima The Hub i Sunset, baru Niki Niki, dvorištu Univerziteta ili gastro baru Komuna.

Foto: www.mssoundworks.com

Jubilarni deseti Balkanrock Fest biće održan u petak, od 20.30 časova u Banovini i biće humanitarnog karaktera. Prikupljaće se novac za pomoć Alisi Smiljković i Borisu Smiljkoviću, čija je majka nedavno preminula nakon teške bolesti. Njima je novčana podrška neophodna, s obzirom na to da su pošli u školu i vrtić. Festival će otvoriti niški sastavi Ehrmantraut, Carpinus, Volvox, Stellar Tomb i Stefan i Noćobdije, a publiku će zabavljati i Kramer, Karizma, kao i grčki sastav Warhammer.

Di-džej Bojan Gavrilović nastupiće ovog petka u The Hub-u od 21 čas, pa će izlazak u ovaj klub obeležiti zvuci osamdesetih i devedesetih. Za ljubitelje novijeg zvuka bolji izbor je The 2000's party u Labeerint-u. Ta žurka počeće u 22 časa, a pola sata kasnije će u Sunset-u nastupiti Penthouse. U baru Niki Niki posetioce u petak očekuje kviz Harry Potter Ultimate Trivia, sa početkom u 20 časova. Učešće u kvizu je besplatno, a najsupešnije takmičare očekuju nagrade.

U Komuni se u subotu od 21 čas organizuje svojevrsni doček poslednjeg dana leta, u vidu akustičnog nastupa sastava Milica, Car i Sole na balkonu. The Hub je pripremio zanimljiv program i za subotu, kada će od 21 čas nastupiti di-džej Nick Sailor. Iste večeri od 22 časa Labeerint će otvoriti jesenju sezonu i proslaviti 13. rođendan. U Sunset-u će od 23.30 časova nastupiti Offload, a u Saloon-u muzička grupa Sarkazam

Želimo vam lep provod!

muzika,zabava,provod,leto,veče,jesen,klub,žurka,izlazak,pivnica,bar,nastup,zabava i muzika,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.