Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Moda i stil

Frizura koju ćemo nositi u 2018. godini

Tijana Milenković 16.5.2018. Komentari

Ova godina će nam doneti niz novih stilova u svetu mode i lepote, a to se svakako odnosi i na frizure. Prirodna boja kose, ombre, duga stepenasta kosa, afro frizure i šiške samo su neki od novih trendova. 

www.hellotobeauty.com

Frizura koja će definitivno dominirati jeste takozvani shaggy bob, odnosno razbarušena, nestašna kosa. Produženi bob i kosa koja izgleda kao da ste tek ustali iz kreveta bila je popularna i u 2017. godini, ali će njena popularnost dostići vrhunac tek u ovoj godini. Za blago neuredni izgled kose napravite blage talase, zatim natapirajte par pramenova i razbarušite kosu prstima ili je očešljajte. Sa ovom frizurom moguće su razne varijacije, u zavisnosti od oblika lica, pa tako možete da odvojite pramen kose uz čelo, ispletete pletenicu i zakačite je sa strane.

Ukoliko vam se ne sviđa kako vam stoji shaggy bob frizura, uvek je možete isfenirati ili upotrebiti presu za kosu. Duboki razdeljak je još jedan novitet koji su otkrile holivudske zvezde, a sve što je potrebno da uradite jeste da svoj uobičajeni razdeljak pomerite dublje u stranu, čime ćete dobiti na volumenu i izgledaćete glamurozno. Ako ste spremni za dramatičnu transformaciju, tražite savršenu kraću frizuru ili želite oživeti i osvežiti svoju kosu, shaggy bob je izbor s kojim ne možete pogrešiti, jer osim što ta dužina pristaje svakom obliku tela, ona izvlači najbolje iz svakog tipa kose.

Izvori: mogujatosama.rslepotaizdravlje.rs, journal.hr.

moda i stil,frizura,lepota,shaggy bob,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.