Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Moda i stil

Trendovi koji će obeležiti novogodišnju noć

Natalija Jović 23.12.2022. Komentari

Svake godine decembar mesec sa sobom nosi posebne čari, te je pun novogodišnje praznične euforije, šarenih boja i šljokica. Neizostavno pitanje jeste gde proslaviti Novu godinu, dok sve dame ažurno tragaju za toaletom koju će poneti.

Foto: pexels.com

Pun pogodak za proslavu svake Nove godine jeste brdo šljokica, što na odeći, što u vidu šminke. Po običaju šminka za Novu godinu biva što jača i sa puno šljokica. Vlada pravilo da u novogodišnju noć uđete sa crvenim odevnim komadima, jer kako se veruje oni donose sreću. Najsigurniji izbor su svakako haljine, pretežno dugačke, ali i kombinezoni koji na sebi obavezno imaju po koji šljokičav i glamurozan detalj. Ukoliko se odlučite za neku svedeniju kombinaciju, efektan i glomazan sjajni nakit biće pravi odabir.

Pantalone ukombinovane sa majicama od različitih materijala, likre ili žerseja, ostaviće poseban utisak. Salonke ili cipele na štiklu uvek su pravi odabir za bilo koju odevnu kombinaciju, međutim, ukoliko je Vaš celokupni autfit šljokičav preporučuju se nešto svedenije cipele kako izgled ne bi bio prenatpan detaljima

Poslednjih godina, pliš je zauzeo bitno mesto u novogodišnjim kombinacijama. Duge ili kratke, haljine od pliša mogu da se iskombinuju na razne načine. Većina dama će se odlučiti za što elegantniju varijantu, te je i odelo pun pogodak. Odela sa perjem na rubovima sada su jako popularna, a klasična i svedena, te će dame koje se odluče za ovaj stajling sigurno privući pažnju. Ono što je najvažnije je da se u odevnoj kombinaciji za koju se odlučite osećate prijatno te i da tako ispratite staru i dočekate novu godinu.

Izvori: beogradnocu.com,gdeizaci.com

moda i stil,nova godina,autfit,sljokice,šminka,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.