Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Moda i stil

Muški modni trendovi za jesen/zimu 2022

Dejan Sokolović 26.11.2022. Komentari

Kako dolazi hladnije vreme postepeno krećemo da menjamo naš način života i oblačenja. Pa tako sve što je imalo veze sa letom i toplijim vremenom zatvaramo u jedan ormar i vadimo iz njega opremu za predstojeće hladnije dane. Međutim, to ne znači da život treba da stane i da ne možemo da izgledamo lepo u tom periodu, naprotiv. Možda vam ovih par saveta mogu pomoći na šta treba da obratite pažnju ove jeseni i zime kako bi izgledali lepo i u trendu. 

Foto: unsplash.com

Prva stvar jeste koža. Osim klasičnih kožnih jakni ove godine dolaze u obzir i kožne pantalone, košulje, kaputi i mantili. Kombinovanjem jedne kožne stavke sa drugim materijalima ili celokupni kožni autfiti čine nepogrešivu kombinaciju. Za one koji žele da izgledaju upadljivo obratite pažnju na moto i formula jakne sa zanimljivim dezenima i logoima. Još jedna stvar kako vaša kožna jakna ili kaput mogu izgledati zanimljivo je da imaju krznene rubove koji su izuzetno poželjni za ovu jesen i zimu, pa kupovina jakne, kaputa ili mantila sa krznenim rubovima koji su od drugih materijala može ulepšati autfit. Koledž jakne su periodičan modni trend koji se vraća i nestaje, međutim, došlo je vreme kada su ponovno aktuelene i poželjno ih je imati u svom garderoberu. Ima ih u raznim dezenima i oblicima i dosta su pristupačne tako da sigurno možete naći neku koja odgovara vašem stilu i ukusu. Puffer jakne su ove godine malo veće nego inače, ali mogu da izgledaju izuzetno lepo i da vas istovremeno drže toplima, poželjnije je da budu u nekim upadljivijim bojama ove sezone, ali nećete pogrešiti ni sa klasičnijim modelima.

Džemperi i pantalone su neizostavni odevni komadi tokom hladnih dana, međutim, iako su na prvi pogled to bejzik komadi određene varijante poželjnije su od drugih ove sezone. Umesto klasičnih džempera sa dubokim izrezom probajte sa pletenim prslucima sa istim izrezom koje možete kombinovati sa oversized košuljama. Obratite pažnju i na kardigane i zip džempere, a mesto uskih farmerka i pantalona pređite na kargo i široke pantalone i farmerke.

moda i stil,muški modni trenodvi,jesen/zima 2022,koža,puffer jakne,koledž jakne,kargo pantalone,ŠIROKE PANTALONE,krzneni rubovi,kardigani,zip džemperi,oversized košulje,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.