Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Moda i stil

Frizerska radionica „Brineta je uvek u modi”

Smiljana Vasković 14.6.2022. Komentari

Kompanija „Unitech” organizuje frizersku radionicu „Brineta je uvek u modi” koja će se održati 20. juna u prostorijama „UNI EDU centra”. Početak je zakazan za 12 časova.

Foto: Unitech

Kroz radionicu polaznici će moći da saznaju kako da dođu do prave mere u sjedinjavanju određenih nijansi, prirodnog tona i koaktivatora (hidrogena), a da se uz to odluče za pravu nijansu koju treba upotrebiti. Na radionici će takođe biti predstavljena i njihova nova linija boja za kosu. Edukativni tim će kroz ovu radionicu objasniti način i tehniku korišćenja da bi ovim bojama bio postignut željeni rezultat.

Unitech je vodeća firma za distribuciju i prodaju profesionalne kozmetike i opreme za frizerske i kozmetičke salone, osnovana 1989. godine. Uni hair & beauty edukativni centar je deo kompanije u okviru kog se sprovode radionice kojima osim početnika, prisustvuje i veliki broj frizera sa višegodišnjim iskustvom i kvalitetnim rezultatima iza sebe jer uvek postoji neki novi trik u načinu korišćenja određenih proizvoda.

Broj mesta je ograničen. Više informacija o radionici, kao i o prijavi možete saznati putem broja telefona: 064/8788382.

moda i stil,radionica,frizerska radionica,frizura,Brineta,Unitech,UNI EDU Centar,edukacija,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.