Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Moda i stil

Nakit za predstojeću godinu

Milijana Jovanović 15.12.2019. Komentari

Kada je nakit u pitanju, postoje trendovi koji malo duže traju od diktiranih modnih trendova. Dobar komad nakita odaje utisak moći, a istovremeno odiše elegancijom i ženstvenošću. Upravo iz tog razloga mnogi se odlučuju za kupovinu nakita za koji su spremni da izdvoje pozamašnu sumu novca. A šta će od nakita definitivno biti in u 2020. godini?

Foto: www.womanaroundtown.com

Dizajneri predviđaju da će se 2020. godine sve vrteti oko boja, te će zavladati šareni nakit velikih dimenzija sa cvetnim detaljima i obojenim draguljima, a dominantna mešavina boja biće ružičasto-zlatna. Naušnice na jednom uhu će dostići svoj vrhunac. Potrebno je jedino odabrati naušnicu koja je dovoljno upečatljiva da stoji sama, što je uvek, koliko god se činilo jednostavnim, težak odabir kada je moćan stajling u pitanju. Naravno, kao i do sada nezaobilazni su biseri, koji će se nositi u gotovo svakom obliku, od naušnica, slojevitih ogrlica, pa do ukrasa za glavu

Velike ogrlice i alke ponovo su senzacija, a od sledeće godine biće ih u različitim oblicima i veličinama. Ogrlice pune cirkona veoma su upadljive i ženstvene, te su savršen izbor za zabave, dok masivne zlatne alke sa dvostrukim obručima ostaju favorit dizajnerima širom sveta. Ukoliko ima i onih koji nisu ljubitelji nakita, idealno će im doći broševi i talismani koji su obavezni u 2020. godini i koji će odlično upotpuniti čak i najjednostavniju kombinaciju.

Izvori: malisaveti.com, ultra.ba.

moda i stil,nakit,trend,2020,boje,alke,lanac,broš,moda,stil,godina,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.