Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Moda i stil

Male tajne koje popravljaju smisao za modu

Anđela Petrović 23.10.2018. Komentari

Ako imate stila, nisu vam potrebni milioni da izgledate prefinjeno. Ne postoji recept za savršen izgled. Međutim, postoje tajne koje će vaš izgled učiniti sjajnim.

www.capitalfringe.org

Trend modela u bež nijansama nije prošao nezapaženo ni među poznatim damama. Stručnjaci za modu kažu da ova nijansa pomaže da izgledate bogato, a da ne ispraznite novčanik. Uz šampanj boju izgledate moćnije i sofisticiranije. Dovoljno je da kupite mantil u ovoj boji ili sako kako bi svaka kombinacija postala šik i prefinjena.

Najčešće greške koje kvare izgled su nokti nalakirani u upadljive boje. One negiraju prirodan izgled noktiju. Osim toga, nepoželjni su i predugi, špicasti nokti. Kada je u pitanju šminka, potrebno je da izgledate prirodno. Najbitnije je pogoditi nijansu pudera, korektora i bronzera, bez obzira na to koliko šminke nosite.

Ako je u pitanju garderoba, prednost dajte odeći svetlijih boja. Bela odeća može da bude glavna karakteristika celokupnog izgleda. Uvek ćete izgledati otmeno, a kompletan stajling će još bolje izgledati tokom zime. Uključite sportski stil u vaš izgled. Sportski elementi sa elegantnim i romantičnim kombinacijama su pun pogodak. Odaju utisak da ste prirodni i jednostavni. Takođe, nošenje iste frizure godinama nije preporučljivo. Osim toga, kosa i obrve treba da budu u što približnijoj nijansi.

Izvori: www.stil.kurur.rs; www.glossy.esspreso.rs

 

 

 

moda,stil,moda i stil,trend,modne tajne,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.