Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Moda i stil

Ugly fashion nije prolazni trend

Anđela Petrović 25.9.2018. Foto Komentari

Svi smo mislili da će nas ugly fashion faza proći, da ćemo je prevazići i vratiti se pravim vrednostima modne industrije. Uprkos tome, i dalje svuda možete videti opuštene farmerke i bucket kape. Ovaj trend brani ideju da može da bude lepo čak i ono što nije konvencionalno lepo.

www.vogue.com

Ukusi su različiti, pa tako neko voli objektivno ružne stvari samo zato što su kul i drugačije. Ovaj trend iz dana u dan ima sve više pobornika.

Tie-die je ponovo IN, a kombinacije boja mogu da budu raznovrsne, kao i uvek. Međutim, savet je da u 2018. birate slim-fit komade, umesto nekadašnjih širokih i lepršavih. Rekli smo zbogom minijaturnim matriks naočarima, pa je stigao još kontroverzniji trend našeg detinjstva − futurističke, sportske naočare.

Zelena boja ljigavca, koji su bili glavna atrakcija svake ekskurzije, sada je zelena boja koja je ponovo u trendu. Odlično se kombinuje sa neutralnim tonovima, ili se nosi u monohromatskoj kombinaciji. Osim toga, havajske košulje više nisu isključivo muška stvar. Ugly fashion vraća na tron ovaj model košulja. Odgovor na pitanje vezano za uključivanje ovog u svakodnevne odevne komade možete potražiti na Instagramu. Na listi trendova godinama unazad bile su uske farmerke, već neko vreme pojavljuju se modeli koji pokušavaju da zauzmu njihovo mesto. Boyfriend džins, mom džins, dad džins − što širi, opušteniji i veći modeli farmerki zauzimaju vođstvo.

Izvori: wannabemagazine.comharpersbazaar.com

ugly fashion,trend,moda,stil,moda i stil,

Foto galerija

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.