Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Zabava i muzika

Nastup grupe „Elemental” povodom 25 godina karijere u „Feedback-u”

Anđela Pejdo 15.3.2023. Komentari

Povodom 25 godina muzičke karijere kultni zagrebački bend „Elemental” održaće svoj nastup u petak 17. marta u klubu „Feedback” sa početkom od 22 časa. 

Foto: printscreen/ Feedback, Facebook

Davne 1998. godine Elemental je počeo kraijeru sa tri člana, a njihov sastav se vremenom proširio i danas ga čini sedmoro članova: Mirela Priselac Remi (vokal), Luka Tralić Šot (vokal), Erol Zejnilović (gitarista), Konrad Lovrenčić Koni (bas-gitara), Davor Zanoški (klavijaturista), Ivan Vodopijec (bubnjar) i Vida Manestar (prateći vokal). Sami stvaraju tekstove i muziku u kojima se nalaze tragovi različitih stilova. Izdali su osam albuma među kojima su: Male stvari, Pod pritiskom, Vertigo, U redu je i TijeloPoslednji studijski album Ilica objavljen je digitalno. Neke od njihovih poznatih pesama koj će publika čuti na nstupu su Goli i bosi, Prokleta ljubav, Romantika Malena. 

Jedna od specifičnosti ovog benda su britki tekstovi i instrumentalne podloge koje čine autentičan zvuk. Svoju muziku ne smatraju proizvodom, već umetničkim delom. Imaju iskren stav koji prepoznaje publika. Nastupali su u brojnim gradovima Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore. 

Svi zainteresovani karte mogu kupiti u Vintage Shop-u. Prvih 50 karata mogu se nabaviti po ceni od 1.200 dinara, a ostale po ceni od 1.500 dinara.

zabava i muzika,koncertna sezona,elemental,nastup,feedback,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.