Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Zabava i muzika

Bigru i Paja Kratak u „Feedback-u”

Marija Vidojević 14.3.2023. Komentari

Mladi rep duo iz Beograda, tačnije sa Medakovca, poznatiji kao Bigru i Paja Kratak, nastupiće u četvrtak 16. marta u klubu „Feedback”. Ovo je njihov prvi nastup ove godine, a početak je od 22 časa. 

Foto: printscreen/Jutjub – Domaća pesma

Miloš Grubor (Bigru) i Pavle Janković (Paja Kratak) naslednici su tvrdog rep zvuka. Reprezentuju novu generaciju BG hip-hop scene koja proizvodi i poštuje izvorni i originalni hip-hop. Čuvari su boom bapa i g-funka stare škole. Izdali su tri studijska albuma koji hiperbolički prikazuju život u kraju. Često su sarađivali sa važnijim reperima i hip-hop producentima iz Srbije. Neke od njihovih pesama koje će publlika moći da čuje na nastupu su: Svaki dan ceo dan, Ćabrala, Gde su pare, Rep za malu decu. Oni zajedno promovišu i snimaju rep muziku koju karakteriše fanki šaljiv zvuk. Borci su za hip-hop kulturu, a trenutno su u procesu snimanja svog četvrtog albuma. 

Pored toga što i repuje, sastavni deo života Bigrua je i košarka od detinjstva. Uz svog najboljeg druga iz detinjstva počeo je da sluša strani i domaći rep, a slušajući Prti Bee Gee odlučio je da zapiše svoju prvu rimu, napravi instrumental i snimi prvu pesmu. Smatra da su mu i košarka i rep dovoljno pomogli da bude ono što želi. Za Paju je rep stil života i smatra da na našim prostorima nema pravog trepa.  

Svi zainteresovani mogu kupiti karte na ulazu kluba po ceni od 1.000 dinara.

zabava i muzika,Bigru,Paja Kratak,nastup,feedback,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.