Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Zabava i muzika

Koncert Bjesova u Banovini održan nakon šest godina

Petra Stamenković 5.6.2022. Komentari

Srpski rok bed „Bjesovi” održao je sinoć svoj koncert u Banovini, u dvorištu Univerziteta. Ovo je njihov prvi koncert u gradu nakon šest godina. Kao predgrupa, koncert je otvorila alternativna rok grupa „Gospodin Pinokio”.

Foto: Dejan Sokolović

Kada su stali na binu publika ih je sa uzbuđenjem pozdravila gromkim aplauzom. Numerom Čekam dan otvorili su koncert, a kasnije su usledile pesme poput Vraćam se dole, Sve će se doznati i još mnogo drugih hitova. Atmosfera je dovedena do usijanja, kada su otpevali jedan od svojih najvećih hitova Bolje ti, gde je publika pevala punim glasom, zajedno sa njima. Koncert je otvoren nastupom alternativne rok grupe Gospodin Pinokio, koji su pevali neke od svojih popularnih pesama poput Egocentrik i Ljudi odlaze.

IMG 20220605 WA0000

Foto: Dejan Sokolović

Bjesovi je rok grupa iz Gornjeg Milanovca, koja postoji od 1987.godine. Naziv su dobili po istoimenom romanu Dostojevskog, a svoj prvi nastup pod tim imenom su imali 1990.godine na Čačanskoj gitarijadi. Glavni vokal grupe je Zoran Marinković, a ostali članovi grupe su: Marko Marinković, Slobodan Vučković Bili, Miroslav Marjanović Mikak, Ivan Kovačević Kovač i Ramon Hamel.

Koncert je završen aplauzom i nasmejanim licima, a Bjesovi su još jednom pokazali tajnu svog uspeha.

zabava i muzika,muzika,rok muzika,Bjesovi,Banovina,koncert,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.