Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Zabava i muzika

Koncerti bendova „Svemirko” i „Dram” u klubu „Feedback”

Maša Stojiljković 7.12.2021. Komentari

Koncert pop benda „Svemirko” biće održan 9. decembra u klubu „Feedback”, a 10. decembra pridružiće mu se i pop-rokenrol bend „Dram”. Početak je zakazan za 21 čas. 

Foto: www.gettyimages.com

Svemirko je pop bend koji je u protekle četiri godine postao najtraženija koncertna senzacija na području zemalja koje nastanjuju Južni Sloveni. Glavni i kreativni um benda je Marko Vuković. Ovaj bend vraća se na scenu studijskim albumom Skalamerija koji predstavlja završni deo trilogije čiji su prethodni delovi album Tunguzija i VanilijaDram je sint-indi-pop-rokenrol bend sa beogradskih opština, koji je izdao svoj debi album Nećemo promeniti svet kao i singl Vikend ubija, energični singl Ceo grad kao i kosmičko-karmičku kolaboraciju sa Fantomom Ti me voziš. Dram čine: Stefan Aćimović (vokal, gitara), Marko Arizanović (klavijature, prateći vokal), Branko Dimitrijević (bas, prateći vokal), Nikola Grozdanić (bubanj).

Karte se mogu nabaviti u Vintage shop-u (Davidova 9) kao i u Fat Cat-u (Cara Dušana 54 kula, lokal 1). Cena ulaznica u pretprodaji je 800 dinara, a na ulazu 1100 dinara. Ulaznice će važiti samo uz kovid sertifikat. U slučaju da imate ulaznicu a nemate sertifikat, nećete moći da uđete, a novac Vam neće biti vraćen.

zabava i muzika,svemirko,dram,feedback,Marko Vuković,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.