Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Organizacije

Otvorena prijava za nove članove organizacije „AEGEE”

Andrijana Popović 14.10.2022. Komentari

Otvorena je prijava za nove članove organizacije „AEGEE”, koja će trajati do četvrtka, 20. oktobra. Članovi organizacije mogu postati svi mladi od 18 do 30 godina koji žele da se bave omladinskim radom i da pomažu svojoj zajednici. 

Foto: unsplash.com

Neki od projekata koji se organizuju na godišnjem nivou ove organizacije su: Be Smart and Start, koji je namenjem preduzetnicima među mladima, Kako biti EKO, gde je cilj podizanje svesti o ekološkoj krizi, Dan Mentalnog Zdravlja, koji služi za podsećanje od kolike je važnosti mentalna higijenaAEGEE radi sa različitim organizacijama i partnerima, od kojih se izdvajaju Naučno-tehnološki park, Navissos, Odred izviđača Josif Pančić, Studentski kulturni centar, Unbox Hub i mnogi drugi.

Cilj organizacije je promovisanje ideje Evropa bez granica i univerzalnog visokog obrazovanja koji je dostupan svima. AEGEE pokreće studente i mlade u Evropi da preuzmu aktivnu ulogu u društvu i da pronađu sebe u oblasti aktivizma. Akcenat se posebno stavlja na motivisanje mladih individua na mobilnost i aktivno učešće u lokalnoj zajednici u oblasti visokog obrazovanja, kulturne razmere i ljudskih prava, ali i na jačanje međusobnih odnosa omladinaca Evrope.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti popunjavanjem prijave

organizacije,AEGEENiš,prijava novih članova,Evropa bez granica,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.