Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Organizacije

„AIESEC” organizuje razgovor o praksama u inostranstvu

Sara Stojčić 8.9.2022. Komentari

Omladinska organizacija „AIESEC” organizuje događaj za studente i postdiplomce od 18 do 29 godina, o praksama u inostranstvu koje su deo tri programa razmena – „Global Talent”, „Global Volunteer” i „Global Teacher”. Događaj će biti održan u sredu 14. septembra u hotelu „New City” u konferencijskoj sali Metropolitan sa početkom od 18 časova.

Foto: unsplash.com

Svi prisutni, razgovaraće sa iskusnim praktikantima koji su bili na praksi i  moći će da se upoznaju sa prilikama koje su otvorene i u kojim državama u inostranstvu kao i sa procesom aplikacije i odlaska od ljudi iz Grčke, Rumunije i Turske. Ovi programi pružaju brojne mogućnosti za razvoj mladih, a neke od mnogih oblasti u kojima se mogu razviti su edukacija i jezici, marketing, informacione tehnologije, marketing, ekonomija, inženjerstvo i druge.

AIESEC je nevladina i ne-za profit omladinska organizacija koja teži miru u svetu i ispunjenju ljudskog potencijala. Svojim projektima, praksama i članstvom mladima pruža prilike da razviju liderske i profesionalne veštine.

Broj mesta je ograničen, a možete se prijaviti popunjavanjem obrasca na  linku. Nakon prijave, dobićete poziv od osobe iz AIESEC-a za dodatne informacije i pitanja.

 

organizacije,New City,inostranstvo,praksa,Aiesec,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.