Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Organizacije

Međunarodni letnji akademski kurs u organizaciji studentske grupe „Best”

Maša Stojiljković 12.7.2022. Komentari

Studentska lokalna grupa „BEST” organizuje međunarodni letnji akademski kurs u prostorijama Elektronskog fakulteta, koji će trajati od 24. do 31. jula. Ovo je 12. po redu kurs koji će se ove godine održati pod nazivom „Why be sus when you can be sustainble”. Svečano otvaranje kursa biće održano 25. jula od 9 časova.

Foto: SDL arhiva

Pored akademskih obaveza u vezi sa kursom, svi učesnici iz inostranstva imaće slobodno vreme da se upoznaju sa gradom i kulturom. U planu su obilasci kulturno-istorijskih spomenika, muzeja kao i organizovanje srpske i internacionalne večeri u toku kojih će učesnici moći da predstave svoju kulturu. Domaćim učesnicima biće pružena prilika da rade i uče u internacionalnoj atmosferi.

Lokalna BEST grupa je deo Udruženja studenata tehnike Evrope (Board od European Students of Technology). Predstavljaju apolitičnu i neprofitnu studentsku organizaciju sačinjenu i vođenu od strane studenata, koja okuplja prvenstveno studente tehnike, ali i studente drugih prirodnih kao i društvenih nauka. Omogućavaju povezivanju studenata, ali i pružaju priliku priliku studentima da pohađaju stručne kurseve širom Evrope.

Pravo na učešće imaju svi studenti državnih i privatnih fakulteta i univerziteta, kao i studenti viših škola, do 26 godina starosti. Prijave su otvorene od 27. juna, a zainteresovani mogu pronaći više informacija na sajtu ili putem zvaničnih profila na Fejsbuku i Instagramu.

organizacije,Best,letnji akademski kurs,inostrani učesnici,domaći učesnici,prijave,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.