Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Organizacije

Vikend u znaku „Erazmus” događaja

Maša Stojiljković 14.6.2022. Komentari

U petak 17. i subotu 18. juna održaće se dva „Erazmus” događaja za sve zainteresovane studente i srednjoškolce koji će imati priliku da se upoznaju sa „Erazmus” volonterima i da čuju njihova iskustva sa razmena. 

Foto: unsplash.com

U petak 17. juna od 19 časova održaće se Erazmus café u kafiću Distrikt, gde će svi zaintersovani moći da čuju iskustva lokalnih studenata sa njihovih Erazmus+razmena, a student koji će pričati o svom iskustvu je Aleksandar Jovanović sa Departmana za francuski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu. U subotu 18. juna od 10 časova u amfiteatru Bubanj parka održaće se radionica na kojoj će svi prisutni imati priliku da se druže sa Erazmus volonterima, ali da budu deo diskusije o ekologiji koja će biti promovisana povodom ovog događaja. 

Erazmus+ predstavlja jedan od najvećih programa Evropske unije koji finansira projekte mobilnosti i saradnje u oblasti obrazovanja, obuka mladih i sporta. Program je nastao 2014. godine, a 2021. je ušao u sedmogodišnji period sprovođenja koji će trajati do 2027. godine.  

Ulaz je otvoren za oba događaja. 

 

organizacije,srednjoškolci,studenti,erazmus,radionica,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.