Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Organizacije

Panel diskusija i dodela nagrada za učenike generacije srednjih škola

Milica Ponorac 14.6.2022. Komentari

Humanitarna organizacija ,,Nađi Raula” u saradnji sa organizacijom ,,Nacionalna inteligencija” i Karić fondacijom, a uz podršku porodice Milić, ogranizuje panel diskusiju koja će se održati u sredu, 15. juna u Oficirskom  domu. Pored panel diskusije, za 12 časova je zakazana i dodela nagrada učenicima generacije srednjih škola.    

Foto: unsplash.com

 

Za razliku od prethodnih godina kada su učenicima generacije dodeljivane nagrade, ove godine svi prisutni će imati priliku da čuju motivacione besede govornika koji će učestvovati u panel diskusiji. Govornici su: omladinski aktivista Marko Vučetić i Bojan Borovčanin ispred Nacionalne inteligencije, koji je do skoro bio tema u javnosti zbog svoje odluke da vrednu knjigu vrati Ruskoj pravoslavnoj crkvi. Takođe, prisutni će prvi put imati priliku da vide ruski prevod Zakonopravila Svetog Save u moskovskom prepisu iz 1787. godine.

Želimo da istaknemo prave vrednosti u društvu, sada već po tradiciji u saradnji sa našim partnerima, učenicima generacije srednjih škola u Nišu uručujemo nagrade i diplome, koje će biti samo dodatni motiv za njihove izvanredne rezultate u budućnosti. Jako smo srećni da su se celoj akciji priključili divni ljudi iz ,,Nacionalne inteligencije”, predvođeni Bojanom Borovčaninom, ali i naši prijatelji iz Karić fondacije, poručio je osnivač organizacije Nađi Raula Jovan Milić.

Ovaj događaj će upotpuniti svojim nastupom i dečiji hor Čarolija, koji će sa svojim dirigentom Gogom Stamenković premijerno izvesti dve nove numere.

 

organizacije,panel diskusija,nagrade,diplome,učenici generacije,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.