Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Organizacije

Students for Liberty (SFL) – brojne mogućnosti za zainteresovane studente

Anđela Jeremić 11.3.2022. Komentari

„Students for Liberty” („SFL”) je studentska organizacija posvećena akademskom usavršavanju studenata i edukativnog je karaktera. Cilj ove organizacije je razvijanje svesti studenata o građanskim pravima i slobodama, podsticanje građanskog osamostaljivanja i tržišne liberalizacije, kao i razvijanje akademskog interesa za političku teoriju.

Foto: unsplash.com

Students for Liberty je organizacija međunaronog karaktera koja postoji u preko 100 država širom sveta i koja podstiče studentski aktivizam. Kroz različite edukativne programe, stručne debate, tribine, seminare koji se organizuju u saradnji sa domaćim, ali i sa srodnim organizacijama iz inostranstva, studenti se mogu upoznati sa tradicijom liberalizma. Otvorena je mogućnost za putovanje u razne gradove širom sveta. Brojne konferencije održavaju se u Beogradu, na Kopaoniku, u Madridu, Pragu, Gumersbahu, Tbilisiju, Varšavi. Ova organizacija se trudi da iz drugog ugla predstavi aktuelna zbivanja iz oblasti politike i ekonomije.

Students for Liberty nudi brojne mogućnosti i pruža iskustvo u navedenim oblastima. Biti deo SFL-a je stvarno izuzetno iskustvo. Dobiješ priliku da se povežeš sa ljudima iz celog sveta, sklopiš prijateljstva ili poslovne veze, saznaš puno novih stvari od puno novih ljudi i upoznaš mnogo novih mesta. SFL čini da se osećaš kao da si deo nečeg većeg od sebe, kaže saradnik za analizu podataka SFL-a Vuk Dinić. Svi zainteresovani popunjavaju upitnik na sajtu, a nakon toga se zakazuje intervju, na osnovu kog se kasnije postaje član ove organizacije. Više o ovoj organizaciji možete pročitati na linku

organizacije,studenti,SFL,liberalizam,Students For Liberty,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.