Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Organizacije

Konkurs za nove članove Organizacije srpskih studenata u inostranstvu

Lana Stanisavljević 11.2.2022. Komentari

Organizacija srpskih studenata u inostranstvu (OSSI) otvorila je konkurs za prijem novih članova. Na konkurs se mogu prijaviti studenti svih nivoa studija.

Foto: unsplash.com

Konkurs je namenjen za one koji su timski igrači i u potrazi za volonterskim iskustvom, žele da upoznaju druge mlade ljude i prošire svoju mrežu kontakata. Takođe, u okviru organizacije se mogu povezati sa studentima iz inostranstva, ali i naučiti kako se piše saopštenje za javnost i organizuje događaj.

Moguće je prijaviti se na jednu od šest pozicija u okviru Organizacije. To su marketing asistent u audio-vizuelnom timu, marketing asistent u istraživačkom timu, asistent ljudskih resursa, asistent IT tima, pozicija u sektoru za unutrašnje poslove i saradnju sa partnerima, i pozicija u sektoru za međunarodne ogranke.

Zaduženja na poziciji Asistent ljudskih resursa (HR) su: kreiranje konkursa za prijem novih članova, učestvovanje u procesu selekcije i regrutacije novih članova, ažuriranje baze članova, kreiranje tim bildinga i rad na razvoju članova organizacije kao i rad na projektu POSSIbiliti. Na ovu poziciju mogu da se prijave studenti završnih godina studija psihologije, menadžmenta ili poslovne ekonomije.

Zaduženja u Sektoru za unutrašnje poslove i saradnju sa partnerima uključuju: logističku pomoć pri organizovanju događaja i tribina, prezentaciju Organizacije na sajmovima obrazovanja, aktivno učešće u projektu koji se sprovodi u tom gradu i širenje mreže partnerstava. Mogu da se prijave komunikativni i timski igrači, koji poseduju dobre organizacione sposobnosti i učenici ili studenti u Beogradu.

Zaduženja na poziciji Asistent IT tima su: kreiranje Wordpress sajta, pružanje tehničke podrške Organizaciji i nadgledanje rada platforme. Pozicija je otvorena za studente tehničkog usmerenja u Srbiji ili inostranstvu, za one koji poseduju dobre organizacione sposobnosti i imaju želju za učenjem i napredovanjem.

Na poziciji Marketing asistenta – istraživački tim zaduženja su: pisanje kolumni i članaka, istraživanja stipendija i konkursa i traženje novih partnerskih organizacija. Mogu da se prijave oni koji imaju veštine kreativnog pisanja, jasnog izražavanja i novinarskog izveštavanja.

Za poziciju Marketing asistenta audio-vizuelni tim zaduženja su: kreiranje vizuelnih rešenja za društvene mreže, video-montaža i priprema snimaka za Rils i Jutjub. Mogu da se prijave oni koji su kreativni, organizovani i motivisani, koji imaju iskustva u pravljenju vizuala i spremni su da osmisle kreativna rešenja.

Organizacija srpskih studenata u inostranstvu nastala je pre više od dvadeset godina sa idejom da povežu studente koji žele da se obrazuju i usavršavaju u inostranstvu sa onima koji su već u inostranstvu ili su se odatle vratili. Sedište Organizacije je u Beogradu, a lokalne kancelarije smeštene su u Nišu, Novom Sadu i Banjoj Luci. Pored toga, Organizacija ima lokalne ogranke u Americi, Kini, Rusiji, i brojnim evropskim državama.

Više informacija o konkursu mogu se dobiti putem mejla , kao i na društvenim mrežama Organizacije srpskih studenata u inostranstvu. Zainteresovani se mogu prijaviti popunjavanjem formulara.

organizacije,organizacija srpskih studenata u inostranstvu,konkurs,studenti,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.