Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Organizacije

Upoznajte Erazmus+

Magdalena Kostić 12.10.2021. Komentari

U okviru „Erazmus dana” koji se ove godine održavaju od 14. do 16. oktobra Erazmus studentska mreža Srbije kroz kampanju „Upoznaj Erazmus 2021─2027” želi da pruži jedinstvenu priliku svim zainteresovanima da se upoznaju sa Erazmus + programom i mogućnostima koje on pruža na polju obrazovanja studenata i mladih ljudi.

Foto: unsplash.com

Tokom Erazmus dana zainteresovani će imati priliku da saznaju kako je biti učesnik/ca razmene u okviru Erasmus+ Chat u Beogradu i Erasmus+ Chat: Kako otići na razmenu sa Filozofskog Fakulteta? u Novom Sadu. Događaj se može pratiti preko Fejsbuk lajva, gde se učesnicima mogu postaviti pitanja u vezi sa programom.

Poseban fokus se stavlja na studentsku mobilnost. Ona pored profesionalnog usavršavanja pruža mogućnost interakcije i rada sa ljudima koji dolaze iz različitih kulturnih područja. Novi pogled na svet, ljudi puni znanja i iskustava, nova prijateljstva, samo su neki od ishoda koje ovaj program nudi.

Učesnici Erazmus dana biće predstavnik Tempus Fondacije, nacionalne agencije koja sprovodi program  Erazmus+ u Srbiji Goran Bogunović i Katarina Topalović, koja se trenutno nalazi u Belgiji na Erazmus Mundus programu master studija. Oni će govoriti o prednostima programa, ali i novinama.

Erazmus+  je program Evropske unije koji se sprovodi još od 1987. godine. Ove godine ulazi u svoj novi ciklus koji će se odvijati od 2021. do 2027. godine.

Oni koji neće biti u mogućnosti da prate događaj, više informacija mogu dobiti na Instagram stranici ESN Srbije.

organizacije,Erazmus plus,Erazmus dani,ESN,studenti,mobilnost studenata,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.