Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Organizacije

Onlajn-konferencija „BEST Virtual Summit”

Anastasija Živković 28.9.2021. Komentari

„BEST Virtual Summit” je onlajn-konferencija kreirana od strane studenata za studente. Ova, druga po redu BVS onlajn-konferencija počeće 29. septembra u 15 časova, a trajaće do 2. oktobra.

Foto: pixabay.com

Cilj ovog događaja jeste da osnaži vezu između studenata, kompanija i univerziteta Evrope i podstakne ih na razgovor o važnim temama današnjice. BEST Virtual Summit takođe treba da doprinese stvaranju spone između diverziteta sadašnjosti i budućnosti. Kroz predavanja, radionice i panele, mladima se približava ideja o raznolikosti koja nas okružuje, kao i o načinima na koje mogu da joj doprinesu.

Studenti će imati prilike da učestvuju u diskusiji o temama kao što su diverzitet i osnaživanje edukacije o različitostima. U diskusiju će biti uključeni stručnjaci, predstavnici kompanija i NGO ambasadori, kao i partneri BVS-a: Atos, Dept Agency, AB InBev, Celonis, Geberit, MThree i Advent Group.

Prijave za učestvovanje na BVS-u mogu se naći na ovom linku. Svi koji žele da učestvuju mogu se registrovati do početka događaja.

studenti,organizacije,Best,BEST Virtual Summit,radionice,onlajn konferencija,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.