Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Organizacije

„Best Week” nedelja edukativnih radionica

Milica Stojanović 20.7.2021. Komentari

Udruženje studenata tehnike Evrope ,,BEST” organizuje nedelju edukacije i radionica pod nazivom  „BEST Week”. Događaj će trajati od 26. jula do 1. avgusta u Oficirskom domu, a prisustvo je besplatno.    

Foto: BEST Niš

Niz radionica, predavanja i tribina u okviru BEST Week održava se pod sloganom Where good becomes the BEST. Cilj događaja je da mladima približi određene oblasti i omogući da steknu veštine koje bi im značile u daljem obrazovanju, kao i podsticanje mladih na aktivizamrad u omladinskim organizacijama.

Radionice će obuhvatiti oblasti marketinga i preduzetništva, finansija, informacione tehnologije, karijernog usavršavanja, zdravlja kod mladih i bezbednosti u saobraćaju. Voditelji će biti licencirani predavači kao i stručnjaci iz pomenutih oblasti. Najaktivniji učesnici će na kraju edukacije dobiti sertifikate o završenoj obuci.

Radionica je namenjena mladima od 15 do 30 godina. Svi zainteresovani mogu se prijaviti na sajtu organizacije BEST, a na istom mestu može se pronaći i raspored radionica.

organizacije,best nis,Best Week,edukativna radionica,mladi,aktivizam,studenti,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.