Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Organizacije

SICEF organizuje onlajn konferenciju „Technology ’n’ Trends„

Anđela Jeremić 9.4.2021. Komentari

Studentski inovacioni centar Elektronskog fakulteta (SICEF) 15. i 16. aprila organizuje devetu po redu konferenciju „Technology ’n’ Trends” (T’n’T) putem Hopin platforme. 

Foto: kalingatv.com

Technology ’n’ Trends je višednevna konferencija i sadrži seriju predavanja i radionica o aktuelnim temama iz oblasti tehnike, tokom kojih će kompanije učesnice i lideri modernih tehnologija predstaviti svoj način poslovanja i oblasti kojima se bave. Ovogodišnja konferencija Technology ’n’ Trends biće posvećena upravo oblastima web development-a (razvoju web aplikacija) i game development-a (razvoju igrica). 

SICEF je mlada studentska organizacija, koju su osnovali studenti Elektronskog fakulteta. Organizovanjem brojnih konferencija, na kojima predavanja drže predstavnici kompanija, SICEF dodatno obrazuje studente, približava ih kompanijama i na taj način stvara i jača mrežu kvalitetnih i ambicioznih ljudi.

Više informacija o konferenciji kao i formular za prijavu mogu se naći na sledećem linkuSva predavanja su otvorena za sve zainteresovane i besplatna su.

organizacije,studenti,konferencija,sicef,tehnologije,onlajn,Technology n trends,elektornski fakultet,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.