Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Organizacije

BEST raspisao konkurs za upis novih članova

Jovana Kovačević 12.12.2020. Komentari

Organizacija „BEST” („Board of European Students of Technology”) raspisala je konkurs za primanje novih članova. Zainteresovani se o konkursu i samoj organizaciji mogu informisati na onlajn sastanku 14. decembra u 18 časova.

Foto: www.pexels.com

Info-sastanak zamišljen je tako da svim zainteresovanim studentima pruži informacije o tome kako da se učlane u BEST i šta im organizacija može pružiti. Sastanak će biti održan putem platforme Gugl mit, a link će biti u opisu Fejsbuk stranice BEST Niš pre početka sastanka, te nije potrebno prethodno se prijaviti. Oni koji žele da se učlane u organizaciju mogu to učiniti putem linka za prijavu.

BEST je neprofitna studentska organizacija koju sačinjavaju i vode isključivo studenti. Iz organizacije ističu da njihovi članovi, pored toga što mogu da unaprede svoj CV, imaju priliku da nauče više o pisanju projekata, organizaciji događaja, saradnji sa medijima, korišćenju programa za dizajn, funkcionisanju IT i HR službe, upravljanju timovima, kao i priliku da uče od licenciranih trenera u raznim oblastima.

Best,konkurs,organizacija,studenti,novi članovi,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.