Nevladina organizacija „Pokreni se mladi” i redakcija „Veritas hub”  traže članove na mnogim pozicijama, među kojima su: istraživač, dizajner, asistent za finansije, novinar i dopisnik. Prijave su otvorene do 23. novembra.

Kandidati koji dobro poznaju društvene mreže, analitički razmišljaju, kreativni su i vole timski rad su pogodni za poziciju dizajnera. Oni će se baviti pružanjem kritika i sugestija za razvoj mreža, kao i raznim inovacijama u kreiranju sadržaja. Organizacija podstiče mlade da budu inovativni i traže nove načine za rešavanje problema kroz istraživanje, podržavajući njihovu kreativnost i vizionarski pristup, što predstavlja poziciju istraživača.

Idealan kandidat za asistenta za finansije bio bi timski igrač sa analitičkim sposobnostima za izradu budžeta, praćenje donacija i grantova, upravljanje budžetom, poštovanje zakonodavstva i pravovremeno izveštavanje, kako su naveli iz organizacija. Za poziciju novinara treba biti dobar u pisanju, prikupljanju podataka i brejnstormingu, kao i objektivno prezentovati i tražiti adekvatne sagovornike. Dopisnici će se baviti intervjuisanjem na terenu, prikupljanjem i analizom podataka i efikasnim dostavljanjem relevantnih materijala.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti preko linku do 23. novembra.

 

O autoru