Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Konkursi

Otvoren konkus za polaznike Škole digitalnog novinarstva

Maša Stojiljković 25.1.2023. Komentari

Škola digitalnog novinarstva fondacije Slavko Ćuruvija raspisala je konkurs za prijem novih polaznika koji je otvoren do 12. februara. 

Foto: pixabay.com

Za Školu digitalnog novinarstva mogu se prijaviti zaposleni i nezaposleni novinari i novinarke, kao i studenti i studentkinje novinarstva starosti između 20 i 35 godina. Polaznici i polaznice će steći uvid u najnovije trendove u medijima i digitalnom okruženju i nova znanja i veštine za slobodno i profesionalno bavljenje novinarstvom. Program je fokusiran na četiri modula, a to su: digitalno, istraživačko, analitičko novinarstvo i medijska etika

Novu generaciju polaznika vodiće vođa tima u za digitalne medije u IREX-u Pavle Zlatić, glavni i odgovorni urednik Cenzolovke Perica Gunjić, novinarka i bivša urednica na Radiju B92, u NIN-u i RTS-u Antonela Riha i novinarka i članica Komisije za žalbe Saveta za štampu Tamara Skrozza, kao i mnogi drugi novinari i novinarke. 

Najveći deo aktivnosti Škole organizovano je onlajn, u fleksibilnom vremenskom rasporedu, a biće održane i tri vikend-radionice u Beogradu, dok će fondacija Slavko Ćuruvija snositi sve troškove edukacije, puta, hrane, smeštaja za sve polaznike i polaznice. Prednosti prilikom selekcije će imati novinari i novinarke lokalnih medija. 

Svi zainteresovani mogu se prijaviti popunjavanjem formulara na sajtu

konkursi,Slavko Ćuvurija fondacija,škola digitalnog novinarstva,novi polaznici,otvorene prijave,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.