Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Konkursi

Stručna praksa „SEO” na Filozofskom fakultetu

Marija Vidojević 11.11.2022. Komentari

Kompanija „Better Collective” u saradnji sa Filozofskim fakultetom poziva sve zainteresovane studente da se prijave za stručnu praksu. Ova praksa biće realizovana od 5. do 16. decembra prema programu kompanije.

Foto: pixabay.com

Uslovi konkursa su da je student na završnoj godini ili master akademskih studija na Filozofskom fakultetu, da odlično govori engleski jezik, da poznaje Gugl paket za rad na računaru i da bude motivisan za rad u IT sektoru. Prilikom prijave treba navesti sve važne informacije, kao što su: godina upisa osnovnih i master akademskih studija, dodatne aktivnosti tokom studiranja, a potrebno je napisati i kraće motivaciono pismo kao odgovor na pitanje: Šta Vas je podstaklo da se prijavite na ovu stručnu praksu.

SEO je proces optimizacije veb stranice u wordpress-u sa ciljem boljeg rangiranja na Guglu. On-page SEO foksuira se na proveru title tagova, meta titles, uređivanje sadržaja i još mnogo toga. Dinamičan i promenljiv i samim tim zahteva da se prate nove promene Gugl algoritma i da se bude uvek korak ispred svojih konkurenata. Na stručnoj praksi svi prisutni moći će da nauče osnovne SEO termine, zašto je on važan za poslovanje, šta je relevantno za njega na stranici i kako tu stranicu optmizovati u wordpress-u, kao i način na koji treba sarađivati sa drugim timovima.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti od 10. do 20. novembra do 16 časova slanjem prijave na imejl

Selekciju kandidata izvršiće kompanija i fakultet do 2. decembra, a za sva dodatna pitanja možete se obratiti putem mejla preko koga se i šalje prijava.

konkursi,SEO,stručna praksa,Filozofski fakultet,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.