Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Konkursi

Raspisan konkurs za stipendiju „Boris Trivan”

Jovan Manojlović 11.11.2022. Komentari

 Organizacija „Digital Communications Institute” raspisala je konkurs za stipendiju „Boris Trivan” koji je otvoren do 10. decembra. 

Foto: pixabay.com

Svi zainteresovani mogu da pošalju svoj moodboard koji treba da pokaže njihova interesovanja, želje, snove, ali i šta je ono što ih pokreće i koje su njihove ključne vrednosti. Moodboard služi da ispriča pricu koji bi trebalo da sadrži odgovore na pitanja ko ste, čime se bavite, šta volite, šta sanjate i zašto ste baš vi? Svoj moodboard možete poslati na , a žiri sačinjen od dobitnika Borisove stipendije iz prethodnih godina i njegovih kolega odabraće najboljeg. Sve dodatne informacije možete naći na sajtu

Stipendija Boris Trivan je stipendija koja je namenjena mladima koji su nedavno diplomirali ili su na završnoj godini studija, a spremni su da unaprede svoja znanja i veruju u koncept celoživotnog učenja, a ona omogućava slušanje svih programa Instituta za digitalne komunikacije koje drže vrhunski predavači i dobijanje međunarodno priznatih sertifikata. Boris je jedan od osnivača ovog instituta, godinama jedan od najomiljenijih predavača, i njegova energija uključena je u svemu što rade, od želje za stalnim istraživanjem, preko otvorenosti, do velike hrabrosti da se bućnost stvara, a ne da se isčekuje.

 

 

 

konkurs,Boris Trivan,stipendija,prijave,Institut za digitalne komunikacije,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.