Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Konkursi

Otvoren konkurs za plesne grupe na festivalu „Dođi na Amfi”

Maša Stojiljković 29.6.2022. Komentari

Festival hip-hop kulture „Dođi na Amfi”, koji se ove godine održava u petak i subotu 22. i 23. jula na amfiteatru nišavskog keja, otvorio je konkurs za učešće u revijalnom delu plesnog programa.   

Foto: unsplash.com

Svi zainteresovani su u obavezi da pošalju linkove ka najviše tri nastupa koje smatraju najreprezentativnijim za uvid u njihov dosadašnji rad. Festivalska komisija će pregledati prijave i elektronskim putem obavestiti grupe koje ispunjavanju uslove za učešće na festivalu. 

Organizator ovog festivala je Klub za osnaživanje mladih 018, a sam festival je nastao iz ideje da se omogući mladim i talentovanim ljudima da nastupaju, da se takmiče u različitim disciplinama i da pokažu svoj talenat. Klub za osnaživanje mladih 018 (KOM018) je nestranačko, neprofitno i nevladino udruženje građana koje ima za cilj osnaživanje kapaciteta mladih i promocija interkulturalnosti, demokratičnosti, ljudskih prava i neformalnog obrazovanja. 

Svi zainteresovani mogu se prijaviti popunjavanjem prijavnog formularaBroj učesnika je ograničen, a prijave traju do 10. jula

konkursi,Dođi na Amfi,plesni program,revijalni deo,otvorene prijave,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.