Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Konkursi

Raspisan konkurs za dodelu stipendija studentima iz socijalno ugroženih kategorija

Bojana Zlatković 16.6.2021. Komentari

Fondacija „Za srpski narod i državu” raspisala je javni konkurs za dodelu studentskih stipendija namenjenih studentima prve godine za školsku 2021/2022. godinu, koji potiču iz socijalno ugroženih područja. Prijave traju do 4. avgusta.

Foto: shutterstock.com

Stipendija za školsku 2021/2022. godinu namenjena je studentima prve godine koji fakultete pohađaju na području Republike Srbije. Bespovratnu finansijsku pomoć dobiće 25 izabranih kandidataVisina novčane naknade koju će studenti dobiti biće u maksimalnoj visini do jednogodišnje školarine fakulteta.

Uslovi prijave su da je student prvi put upiso prvu godinu fakulteta, da je samofinansirajući student koji studentski program pohađa na maternjem jeziku i da pripada najmanje jednoj socijalno ugroženoj kategoriji. Detalji o uslovima i spisak socijalno ugroženih kategorija, kao i sve neophodne informacije o potrebnoj dokumentaciji i procesu selekcije kandidata mogu se pronaći na sajtu Fondacije Za srpski narod i državu.

Studenti dokumentaciju mogu poslati na dva načina, slanjem dokumenata u papirnom obliku na adresu Palmira Toljatija 5/3, 11000 Beograd sa naznakama Fondacija za srpski narod i državu i Prijava za konkurs za studentske stipendije. Drugi način za prijavu je putem zvanične imejl adrese fondacije,  za šta je potrebno da sva dokumentacija bude u JPEG, PNG ili PDF formatu. Konačna lista izabranih kandidata biće dostupna na sajtu Fondacije.

konkursi,studenti,stipendija,Fondacija Za srpski narod i državu,socijalno ugrožene kategorije,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.