Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Konkursi

ELSA organizuje dvanaestu školu za buduće lidere

Tijana Milenković 24.2.2019. Komentari

Dvanaesta ELSA-ina škola za buduće lidere — Pojam, opravdanje i svrha kazne, održaće se od 8. do 11. marta na Kopaoniku, u hotelu MujEn Lux. Prijavljivanje je moguće do 27. februara.

Foto: www.profellow.com

U prvom delu seminara obrađuju se liderske veštine (javni nastup, timski rad, pisanje projekata, upravljanje vremenom), a treninge vode treneri sa višegodišnjim iskustvom. Druga polovina seminara obuhvatiće oblast pojma, opravdanja i svrhe kazne. Predavanja iz ove oblasti održaće eminentni stručnjaci, sa posebnim osvrtom na istorijski i teorijski aspekt kazne kroz različite grane prava.

Svi zinteresovani kandidati treba da pošalju CV, kao i popunjen prijavni formular do 27. februara. Nakon razgovora sa kandidatima, postoji mogućnost dobijanja stipendije koja pokriva polovinu troškova, a najbolje ocenjeni kandidati dobijaju punu stipendiju koja pokriva sve troškove. U cenu su uključeni smeštaj, pun pansion i radni materijali, dok prevoz nije uključen u cenu. Svi polaznici na kraju seminara dobijaju sertifikate.

Više informacija možete naći na sajtu Evropskog udruženja studenata prava i mladih pravnika (ELSA).

Škola za buduće lidere,ELSA,organizacija,konkursi,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.