Studenti Filozofskog fakulteta imaće mogućnost da prisustvuju još jednoj radionici kompanije „Joorney Business Plans” pod nazivom „Osmisli razvojni put jedne zamišljene kompanije na našem tržištu”, kao i da saznaju nešto više o otvorenim pozicijama za posao u ovoj kompaniji. Radionica će se održati 30. novembra sa početkom u 14 časova u učionici 204 na drugom spratu.

Radionica je namenjena studentima svih godina studija, a broj mesta je ograničen. Na ovoj radionici studije slučaja prisutni će raditi konkretne poslovne zadatke koje će rešavati uz asistenciju zaposlenih u kompaniji. Radionicu će realizovati HR menager Anja Vujović, zajedno sa istraživačicom i spisateljicom poslovnog plana, Anđelom Zdravković.

One će studentima predstaviti i pozicije koje su trenutno otvorene – Junior Business Plan Researcher and Writer, kao i French Junior Business Plan Researcher and Writer. 

Cilj radionice je razvijanje poslovne logike i interesovanja za preduzetništvo kod studenata, kao i praktična primena tema koje su spomenute na prethodnoj radionici. Prijave za radionicu su moguće putem linka. 

Autorka: Aleksandra Mihajlović

O autoru