Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Fakulteti

Jubilej Departmana za francuski jezik i književnost

Isidora Terzić 23.11.2022. Komentari

Departman za francuski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu obeležava 10 godina svog postojanja. Tim povodom pripremljen je raznolik program za sve zaljubljenike u ovaj jezik i kulturu. 

Foto: unsplash.com

Program će biti otvoren 24. novembra, kada posetioce očekuje predavanje na temu Francuska moda, nekad i sad, a koje će biti održano u amfiteatru 21 sa početkom od 12h, dok od 13 časova i 15 minuta sledi predavanje na temu Francuska kroz vinsku času doktora Nemanje Tomića. Osim na Filozofskom fakultetu program će, istog dana, biti upriličen i u Gimnaziji Bora Stanković u Vranju sa početkom od 11h. U ponedeljak, 28. novembra sa početkom od 13 časova u amfieteatru održaće se i proglašenje pobednika sa konkursa Moj susret sa Malim princem, kao i zvanični program obeležavanja jubileja Departmana za francuski jezik i književnost

Nedelja Departmana za francuski jezik i knjiženost biće zatvorena 8. decembra u Gimnaziji Svetozar Marković predavanjem pod nazivom La France, mère des artsUlaz na sva dešavanja biće besplatan, a tačan redosled programa koji će se održati možete pogledati na zvaničnom sajtu  Filozofskog fakulteta. 

fakulteti,Filozofski fakultet,francuski jezik,književnost,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.