Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Fakulteti

Stručna tematska konferencija na temu „Tretman organskog otpada”

Maša Stojiljković 5.9.2022. Komentari

Stručna tematska konferencija na temu „Tretman organskog otpada” održaće se u sredu 7. septembra sa početkom u 9.30 časova u prostorijama Fakulteta zaštite na radu. Učešće na konferenciji je besplatno.   

Foto: pixabay.com

Prvi radni blok počinje u 10.15 časova na kome će se konkretnije govoriti o: tretmanu organskog otpada, sadašnjem stanju, građevinskim blokovima i ciglama od reciklirane plastike, kao i o zgradama od reciklabilnih materijala. Na prvom radnom bloku učesnicima će se obratiti Lazar Krnjeta iz PU KOMDEL, redovna profesorka dr Jasmina Radosavljević i docent dr Ana Vukadinović  sa  Fakulteta zaštite na radu kao i Sonja Popović iz JKP Mediana. Nakon toga predviđena je pauza, a drugi radni blok počinje u 12.45 časova, a tema će biti osvojene tehnologije u tretmanu organskog otpada i koji su to primeri iz prakse, a na kome će govoriti Laila Al Hashlamoun iz Eco Spectrum LLC i Predrag Umičević iz Composting d.o.o. Konferencija će se završiti diskusijom i zaključcima, a učesnici će moći da nastave druženje uz zakusku. 

Pokrovitelj konferencije je Gradska opština Palilula, a neposredni organizatori su Fakultet zaštite na radu odsek zaštitu životne sredine, Poslovno udruženje komunalnih preduzeća KOMDEL iz Beograda i JKP Mediana

 

fakulteti,Fakultet zaštite na radu,stručna konferencija,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.