Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Fakulteti

Nedelja Departmana za ruski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu

Maša Stojiljković 22.5.2022. Komentari

Departman za ruski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu obeležiće nedelju departmana od 24. do 31. maja nizom aktivnosti i predavanja, kao i koncertom klasične ruske muzike. Deo programa biće realizovan onlajn, dok će se neke održati u prostorijama Filozofskog fakulteta. 

Foto: unsplash.com

U periodu od 24. do 29. maja, svi zainteresovani moći će da prate putem Fejsbuk i Instagram stranice Departmana onlajn-projekat studenata pod nazivom С днём рождения, любимая книга!. Takođe, u utorak 24. maja na Dan slovenske pismenosti i kulture, na sajtu fakulteta biće objavljen pobednik nagradnog konkursa Что делает русскую литературу великой?.

Promocija književnih izdanja doma ruske emigracije A.I.Solženjicina, kao i predavanje prof. dr E. Afanasjeve sa Instituta ruskog jezika A.S.Puškin biće održana u ponedeljak 30. maja sa početkom u 14 časova u sali 434 na Filozofskom fakultetu. Nedelju departmana zatvoriće koncert ruske klasične muzike u izvođenju studenata Fakulteta umetnosti i Filozofskog fakulteta koji će se održati u utorak 31. maja u amfiteatru 21 sa početkom u 18 časova

Ulaz je otvoren za sve događaje i aktivnosti.

fakulteti,studenti,departman za ruski jezik i knjizevnost,Filozofski fakultet,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.