Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Fakulteti

Besplatna pripremna nastava za polaganje prijemnog ispita na Mašinskom fakultetu

Andrijana Milenković 15.5.2022. Komentari

Mašinski fakultet organizuje besplatnu pripremnu nastavu za polaganje prijemnog ispita  za upis budućih studenata na osnovnim akademskim godinama za studijske programe „Mašinsko inženjerstvo” i „Inženjerski menadžement”. Pripremna nastava održaće se onlajn, počevši od subote 21. maja, preko platforme Zoom.      

Foto: unsplash.com

Pripremna nastava za polaganje prijemnog ispita iz matematike održaće svake subote od 13 do 16 časova prema unapred određenom rasporedu. U maju će se održati dva predavanja, i to 21. maja na temu Kvadratna funkcija, a 28. maja na temu Eskponencijalna i logaritamska funkcija. U junu sve zaintersovane očekuju tri predavanja, u subotu 4. juna predavanja o Geometriji, a 11. juna predavanje o Trigonometriji, dok će poslednje predavanje u okviru pripremne nastave biti na temu Analitičke geometrije i ono će se održati 18. juna.  

Mašinski fakultet će, takođe, održati i uživo pripremnu i konsultativnu nastavu u periodu od 20. juna  do 24. juna u amfiteatru A, u terminu od 13 do 15 časova

Svi zainteresovani treba da obezbede naloge Zoom i stabilnu internet vezu, kako ne bi postojao problem u praćenju nastave. Takođe, na sesiji je obavezna prijava najmanje 5 minuta pre početka. Linkovi, kao i kodovi za pristup nalaze se na sajtu Mašinskog fakulteta. 

studenti,pripremna nastava,prijemni ispit,osnovne akademske studije,mašinsko inžinjerstvo,inžinjerski menadžment,Mašinski fakultet,fakulteti,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.