Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Fakulteti

Raspisan konkurs iz filozofije za srednjoškolce

Ana Adamović 14.2.2022. Komentari

Departman za filozofiju Filozofskog fakulteta organizuje nagradni konkurs na temu „Filozofski argument koji mi je promenio mišljenje”. Rok za slanje radova je 15. mart.

Foto: istockphoto.com

Na konkurs se mogu prijaviti učenici svih srednjih škola, a komisija će izabrati tri najbolja rada koja će biti nagrađena. Članovi komisije su: doc. dr Rastislav Dinić, doc. dr Ivan Nikolić i mast. Dušan Milenković. Kriterijumi koje će uzimati u obzir prilikom rangiranja radova su: jasnoća i preciznost izražavanja, čvrstina argumenata, osvrtanje na moguće kontraargumente i autentično mišljenje o istraživačkom problemu.

Dobitnik prve nagrade dobiće eksterni hard-disk, besplatno polaganje prijemnog ispita i pohađanje pripremne nastave, knjige i brendirani materijal Filozofskog fakulteta. Druga nagrada predstavlja besplatnu pripremnu nastavu, knjige i brendirani materijal fakulteta, a dobitnik treće nagrade dobiće knjige i brendirani materijal.

Svi učesnici konkursa će dobiti sertifikat o učešću, a detaljnije informacije u vezi sa temom rada i načinom slanja radova se mogu dobiti putem sajta.

fakulteti,filozofija,konkursi,radovi,sertifikat,srednjoškolci,nagrade,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.