Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Fakulteti

Virtuelni Dani otvorenih vrata

Ana Stojanović 11.11.2021. Komentari

Filozofski fakultet organizuje virtuelne Dane otvorenih vrata koji će se, zbog trenutne epidemiološke situacije, održati preko aplikacije Google Meet. Program će se realizovati od 23. do 25. novembra.

Foto: pexels.com

Na ovom programu možete saznati sve o studijskim programima Filozofskog fakulteta, kao i o pripremnoj nastavi, prijemnom ispitu i upisu. Na sve nedoumice i pitanja, odgovoriće nastavnici i studenti fakulteta. Takođe, možete da se informišete o predmetima, uslovima studiranja, nastavnicima i asistentima, ispitima, vannastavnim aktivnostima i o svim stvarima koje vas interesuju u vezi studiranja.

Predstavljanje studijskih programa osnovnih akademskih studija održaće se u posebnim sesijama. Sve podatke o linkovima za pristup sesijama biće poslati na imejl adrese prijavljenih kandidata. Sesije nisu vremenski ograničene, zbog toga će svaka sesija biti na posebnom linku.

Kako biste dobili pristupne podatke potrebno je popuniti obrazac i prijaviti se. Prijave traju do 22. novembra. Više informacija, kao i raspored sesija možete naći na sajtu Filozofskog fakulteta. 

fakulteti,Dani otvorenih vrata,Filozofski fakultet,Upis,studijski programi,pripremna nastava,prijava,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.