Peti jubilarni turnir u tenisu Naissus Open biće održan 6. i 7. jula na terenima Teniske akademije Živković. Nagradni fond ovog turnira biće usmeren organizaciji NURDOR.

Nakon četiri uspešne realizacije, ove godine održava se peti po redu turnir koji za svrhu ponovo ima humanost u sportskom duhu. Kao i prethodnih godina kada su prikupljena značajna sredstva preko ovog turnira, sav prihod i ove godine biće preusmeren organizaciji NURDOR.

Prijave za turnir mogu se poslati na imejl adresu: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli., a uz kotizaciju od 2.000 dinara. Pravo učešća imaju svi zainteresovani, a muški i ženski turnir će biti odvojen. 

Organizatori podsećaju da je na prvom održanom turniru 2019. godine, pobedu odneo teniski sudija iz Prokuplja Marjan Angelovski, koji je u finalu savladao golmana malog fudbala Pavla Pavlovića. 

Trijumf na drugom turniru ostvario je MilanKocić, radnik Leonija i rekreativni teniser iz Niša. Treći turnir osvojio jenekadašnji teniser Luka Vasiljković savladavši u finalu Vukašina Vasića, dok jeprethodni turnir po prvi put imao mušku i žensku kategoriju, a pobednici su biliMila Ivanov i Nemanja Marjanović, dodaju. 

Kako navode, i ove godine je moguće, ali i poželjno da kompanije koje žele da uplate donaciju organizaciji NURDOR i na taj način pomognu nagradni fond turnira, mogu se javiti putem imejla: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. ili da kontaktiraju saorganizatore putem društvenih mreža, na Instagramu (@naissusopenofficial) ili putem Fejsbuk stranice (Humanitarni teniski turnir “Naissus Open”).

O autoru