Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Košarka

Ekipa Filozofskog fakulteta upisala treću pobedu

Jovana Ilić 18.6.2022. Komentari

U sklopu trećeg kola Univerzitetske lige u sali Čair u petak, 17. jula, ekipa Filozofskog fakulteta ponovo je odnela pobedu, savladavši ovoga puta ekipu Ekonomskog fakulteta rezultatom 45:43.

Foto: Jovana Ilić

Prvi deo utakmice odigran je 4. juna, ali je nakon pet minuta igre utakmica prekinuta i odložena zbog povrede. Trenutni rezultat bio je 12:10, u korist Ekonomskog fakulteta. Drugi deo utakmice nastavljen je 17. juna. Ekipa Ekonomskog fakulteta ostala je bez jednog igrača zbog neprimerenog ponašanja. Iako znatno oslabljen, Ekonomski fakultet snalazio se dobro na terenu, te su diktirali tempo većim delom utakmice. 

Nakon stalne razmene vođstva, regularni deo završen je nerešenim rezultatom 35:35. Premda vidno izmoreni, igrači Ekonomskog fakulteta pružili su pravu borbu u produžecima. Filozofski fakultet su u igru vratili poeni Ognjena Miloševića, dok je u poslednjem napadu Đorđe Petrović bio fauliran i uspeo da pogodi oba bacanja koja su stavila tačku na meč i donela slavlje igračima Filozofskog fakulteta u borbi za prolaz u polufinale.

IMG 8995

 Foto: Jovana Ilić 

Filozofski fakultet naredni meč igra sutra protiv ekipe VTŠ-a od 13 časova, kada će pokušati da obezbedi prolaz dalje.

sport,košarka,Filozofski fakultet,Ekonomski fakultet,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.