Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Fudbal

Saša Mrkić po treći put na poziciji šefa stručnog štaba Radničkog

Miloš Papović 17.8.2022. Komentari

Nakon serije loših rezultata i novog poraza Radničkog od strane Novog Pazara ostavku je podneo Tomislav Sivić, te je na poziciju šefa stručnog štaba došao Saša Mrkić. Mrkiću će ovo biti treći mandat na klupi Radničkog, jer je ga je sa uspehom vodio 2013. i 2014. godine.

Foto; Radnički Niš

Tomislav Sivić je nakon serije neuspešnih utakmica, ispadanja iz Lige Konferencije dao ostavku. Upravni odbor Radničkog se odlučio za nekadašnjeg trenera Sašu Mrkića. Igračka i trenerska karijera Mrkića povezana je sa Radničkim. Ponikao je u školi fudbala kluba, a u njemu je ostvario i svoj profesionalni debi. Predvodio je niški Sinđelić, Slogu iz Kraljeva, Dinamo iz Vranja, leskovačku Dubočicu, a kao što je već pomenuto, i u dva navrata svoj matični klub Radnički Niš.Saša Mrkić je uz konsultacije sa sportskim direktorom Radničkog započeo svoj novi mandat raskidom ugovora sa golmanima Markom Drobnjakom i Filipom Dujmovićem. Odlučeno je da se sa golmanom iz Omladinske škole Radničkog, Dimitrijem Stevanovićem potpiše profesionalni ugovor o igranju.

Mrkića i Radnički sledeće nedelje očekuju dve utakmice u Super ligi, veću sredu je zakazana zaostala utakmica protiv Kolubare u Lazarevcu, a za vikend klub gostuje Radniku iz Surdulice.

sport,fudbal,radnički,Saša Mrkić,čair,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.