Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Fudbal

Lalatović ponovo na „Čairu”

Dragan Jevremović 7.6.2021. Komentari

Uprava niške ekipe donela je odluku da nakon dve sezone na klupu vrati Nenada Lalatovića, pa će tako Radnički u sledeću sezonu ući sa novim trenerom. Lalatović će na mestu šefa stručnog štaba da zameni Aleksandra Stankovića, sa kojim je sporazumno raskinut ugovor.

Foto: Radnički Niš

Nenad Lalatović se ove sezone vraća na mesto uspeha, gde je u sezoni 2018/2019. kao trener Radničkog osvojio drugo mesto u Linglong Superligi. Na svojoj promociji Lalatović je istakao da je jako srećan što se vraća u Radnički i da se nije puno premišljao kada je dobio poziv. Radnički više nikada ne sme da dozvoli sebi da bude u poziciji u kojoj je bio u prošloj sezoni, kada je do poslednjeg minuta strepeo za opstanak u ligi. To mora da ostane iza nas, a ispred nas je jedan ozbiljan rad i povratak na stazu uspeha, kazao je Lalatović. Dodaje da će njihov cilj biti plasman među četiri najbolje ekipe u Superligi i povratak u Evropu.

Prethodne dve sezone Nenad Lalatović je proveo kao šef stručnog štaba Vojvodine sa kojom je uspeo da osvoji Kup Srbije. Radnički je prethodnu sezonu završio ispod očekivanja, budući da su opstanak u elitnom rangu takmičenja obezbedili u poslednjem kolu. Na mestima Lalatovićevih pomoćnika u novoj sezoni biće njegovi dugogodišnji saradnici Vidak Bratić i Dragan Šarac.

Pripreme za novu sezonu Radnički će započeti 11. juna, kada će novi trener izvršiti prozivku igrača.

fudbal,sport,Linglong Super liga,radnicki nis,Nenad Lalatović,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.