Bend „Zoster” će koncert i promociju novog albuma održati u klubu Oxygen 29. juna sa početkom od 21 čas. Ovo je drugi koncert „Zostera” u Nišu, budući da su prošle godine takođe imali nastup upravo na istom mestu. 

Ovaj sve popularniji bend iz Mostara je poznat po svojim pesmama: Gavrilo, Ko Kain i Abel, Imači kada, Bezbolnim palicama... Zoster je osnovan 2000. godine, a kako su naveli nastao je kao posledica pada imuniteta društva i kao potreba da se nešto kaže i učini.

Sam naziv benda dolazi od virusa Herpes Zoster, koji prilikom pada imuniteta tela se manifestuje na površini kože u vidu osipa. Prema žanru Zoster spada u pop - rege bendove, a do sada su objavili albume: Ojužilo, Festival budala, Imači kada, Srce uzavrelo Najgori . 

Nišlije će ovog puta imati priliku da poslušaju pesme sa novog albuma Najgori. Iako su popularne pesme sa ovog albuma, poput Čovek zvani činjenica i Kuda idu svi ti ljudi, izlazili kao singlovi, niška publika će ovom prilikom moći da čuje i pesme koje na prošlogodišnjem koncertu nisu bile deo repertoara. 

Karte su dostupne na sajtu gigistix.com, ali i u knjižarama Vulkan u Nišu po ceni od 1200 dinara. 

O autoru