U petak, 16. februara održaće se promocija ploče benda „Plastic Sunday u „Feedback-u” sa početkom od 22 časova. Gostujući bend koji će im se pridružiti i dati podršku nosi ime „Sky Hook”. 

Svoj prvi nastup održali su 2010. godine, a sada će imati i svoju prvu promociju ploče. Plastic Sunday se nakon šest godina vraća na svoje mesto rođenja, mesto gde su se prvi put pojavili kao bend, Feedback. Nakon tri onlajn-izdanja, nekoliko singlova i preko stotinu nastupa u Srbiji i regionu, oni takođe ovim starim novitetom obeležavaju 15 godina postojanja. Pored pesama koje se nalaze na ploči, publika će biti u prilici i da čuje premijerno, pojedine numere sa novog albuma koji je uveliko u pripremi.

Gostujuća grupa Sky Hook, nastala ne tako davno, 2023. godine u Nišu, a sastav benda čine: vokalista David Živić, gitarista Aleksa Marković, basista Ognjen Živić i bubnjar Nebojša Savić. Bend je nastao kada su se David i Aleksa sastali sa ostatkom benda i odlučili da se oprobaju u svetu alternativnog roka. Nove ideje donele su im nastupe u lokalnim klubovima, a vrlo brzo nakon toga i učešće na raznim festivalima u Srbiji kao i u inostranstvu. Astra je naziv njihovog prvog singla koji je nastao još s početka jula, a singl Ostajem, u duetu Davida Živića sa Anastasijom Vučković, objavljena je januara. U 2024. godini očekuju se nastupi, ali i novi materijal za album.

Cena karte u pretprodaji iznosi 500 dinara i može se nabaviti u prodavnici gramofonskih ploča Vintage Shop, a na samom ulazu cena karte će iznositi 800 dinara.

O autoru