Komplet ulaznice za predstojeći Nišvil džez festival dostupne su od 21. februara. Glavni program festivala ove godine biće održan od 15. do 18. avgusta, na platou Niške tvrđave.
 
Najbrži i najveći ljubitelji festivala imaće prilike da prate 25 koncerata za samo 100 dinara po nastupu. Promo cena kompleta za glavni festivalski program biće dostupan po ceni od 2.500 dinara (Earth & Sky stage) za parter i bočne tribine i važiće samo za prvih 500 kupljenih kompleta ulaznica.

Jubilarni 30. Nišvil džez festival održaće se od 9. do 18. avgusta u niškoj Tvrđavi. Posetioce očekuje ukupno 150 koncerata i 300 programa koji će izvesti preko 1000 domaćih i stranih izvođača. Nastup među prvima je potvrdio Vertigong iz Indonezije, a ove godine nagrada za životno delo biće uručena Ivanu Švageru, muzičaru, kompozitoru i multiinstrumentalisti iz Novog Sada. Takođe, Nišvil poziva sve zainteresovane bendove i orkestre da pravovremeno pošalju svoje ponude. 
 
Ulaznice se mogu kupiti u knjižarama: Indigo (Obrenovića 39) i Vulkan (TC Delta Planet - Bulevar Nemanjića 11b) u Nišu, u Beogradu (Sremska 2) i Novom Sadu (Zmaj Jovina 24).
 
Za publiku iz inostranstva i ostalih mesta u Srbiji karte će biti dostupne onlajn na zvaničnom sajtu festivala.
 
 

O autoru