Popularni reper Kendi i Aristokrat ekipa nastupiće u Oxygen klubu 15. juna, sa početkom od 21 čas. Ovaj nastup deo je koncertne turneje promocije albuma Dodirne tačke.

Milan Sisojević, poznatiji kao Kendi rođen je u Aleksincu i na srpskoj hip - hop sceni nalazi se više od 10 godina. Od početka karijere nametnuo se repom koji se oslanja na nešto brži flou i stavlja poseban akcenat na liriku.

Svoje prve albume snimio je pod okriljem izdavačke kuće Basiviti, a nakon toga pelazi u Aristokrat music, sa kojima i dalje sarađuje. Pored imena Kendi, poznat je i po alijasu Pablo Kenedi, koji svojom muzikom i tekstovima predstavlja parodiju na nove muzičke pravce. Do sada je objavio 12 albuma i epova.

Nastup u Oxygen-u je prilika da predstavi novi album Dodirne tačke koji je svetlost dana ugledao u junu prošle godine. Novi album je doživeo dobar prijem kod publike, a neke od pesama koje su se izdvojile su Roze naočare, Pištolj i Pola pola.

Karte se mogu nabaviti u Vintage shop-u i agenciji Clock travel, po pretprodajnoj ceni od 1200 dinara. Cena karte na dan koncerta iznosiće 1500 dinara.

O autoru