Klub za osnaživanje mladih 018 (KOM 018) po trinaesti put organizuje festival ,,Dođi na Amfi" koji će se održati 19. i 20. jula na amfiteatru na Nišavi.
 
Festival je nastao sa idejom da omogući mladim i talentovanim ljudima da nastupaju pred publikom. Osim što festival promoviše hip-hop kulturu i pozitivne društvene vrednosti, mladi takođe imaju priliku da se takmiče u različitim disciplinama i pokažu svoj talenat. 
 
Tradicionalni segmenti i ove godine su u sklopu programa kao što su nastupi mladih neafirmisanih izvođača, graffiti showcase, plesni nastupi kao i basket 1 na 1.
 
Novitet programa ove godine biće Master klasovi za Dj-eve koji će voditi DJ Gnarly i DJ Raid Kyu i takmičenje BEAT BATTLE koje je otvoreno za sve bitmejkere, kompozitore, producente, aranžere do 30 godina starosti. 
 
Glavni muzički program obuhvataju nastupi različitih domaćih izvođača kao i brojnih drugih umetnika iz regiona i inostranstva. Neka od imena koja će se naći na ovogodišnjem festivalu su DRIP DEALERS iz Italije, DJ Bokey, DJ Costa, Mejsi, BCREW, Prti Bee Gee, Marčelo i mnogi drugi.
 
Detaljan pregled izvođača kao i sve informacije o predstojećem programu možete pronađi na zvaničnim profilima Dođi na Amfi, kao i organizacije KOM 018
 
Klub za osnaživanje mladih 018 osnovan je 2007. godine kao nestranačko, nevladino i neprofitno udruženje građana čiji je osnovni cilj promocija interkulturalnosti, demokratičnosti kao i ljudskih prava (pre svega prava mladih). Organizacija posebnu pažnju usmerava na uličnu kulturu, inkluziju mladih iz manjinskih i marginalizovanih grupa kao i na zaštitu životne sredine i volonterizma.
 
Celokupan program je besplatan.

O autoru