Nakon prve uspešne modne revije „Naisa Art Fashion”, Udruženje modnih dizajnera „Naisa” najavljuje svoju drugu reviju pod nazivom „Naisa Art Fashion II”, pišu Niške vesti. Revija je humanitarnog karaktera, a održaće se 29. marta sa početkom od 19 časova u Hali „Čair”.

Na dan kada će biti održana revija, zainteresovani će moći da prisustvuju panelu čija je tema moda. Među govornicima panela biće i modna novinarka Snežana Dakić i poznati stilista Lazar Ilić. Svoje umeće predstaviće veliki broj domaćih dizajnera i gost iz Bugarske. Nišlijke i Nišlije će moći da vide kreacije brendova: Mirjana Wolf, ClothingorNothing, Montobene, niškog dizajnera Aleksandara Kostića, Ateljea Dragana Marković i bugarskog dizajnera Fatiha Osmana.

Specijalni gost revije biće Boško Jakovljević koji će na niškoj modnoj pisti prikazati novu kolekciju direktno sa Paris Fashion Weeka, dodaju Niške vesti.

Broj mesta je ograničen, a karte će moći da se nabave na sajtu tickets.rs. Deo prihoda biće doniran Klinici za ginekologiju i akušerstvo UKC Niš.

Podsetimo, prva modna revija ovog modnog udruženja održana je prošle godine, 22. oktobra, na kojoj su lokalni dizajneri i organizatori Ivan Jovanović i Mirjana Vukić, u saradnji sa još sedam poznatih imena sa juga Srbije, predstavili svoje kolekcije tokom dvočasovnog defilea. Cilj ove revije i modnih događaja koje su organizatori i tada najavili jeste da se moda vrati u Niš. Naš list je tada imao priliku da zaviri i u bekstejdž.

Izvor: Niške vesti